Depositphotos 23539571 Xl 2015

Onze gas- en stroomproducten

Bij TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. bieden we energieproducten met verschillende eigenschappen, afhankelijk van uw wensen: - De prijs van de markt volgen - Maximale invloed hebben op uw energieprijs - Flexibiliteit en vrijheid - Zekerheid voor een vaste periode Kies wat het beste bij u past en vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze adviseurs.
Fixed Lampje 2

Vaste prijs

Zekerheid voor een vaste periode? Lees alle voordelen van een vaste prijs.
Vaste prijs
Mulitclick Bomen

Multiclick

Wilt u maximale invloed op uw energieprijs? Kies dan voor Multiclick.
Multiclick
Tracker Gebouwen

Tracker

Volg de prijs van de markt met een Tracker. Kijk hier hoe het werkt.
Tracker
Optimum Zaadje

Optimum

Ga voor flexibiliteit en vrijheid met Optimum. Bekijk alle eigenschappen.
Optimum
Vaste prijs voorbeeld

Vaste prijs: zekerheid voor een vaste periode

Met een vaste prijs vraagt u een offerte aan voor een looptijd van 1 tot 5 jaar. Ook kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een aanbod voor groene stroom en gas. U krijgt van ons een scherp aanbod voor de gehele looptijd van het contract.

Vaste prijs
Tracker

Tracker: volg de prijs van de markt

Uw prijs voor de maand wordt opgebouwd aan de hand van de slotprijzen in de voorgaande maand. Zo wordt uw prijs voor de maand februari in januari bepaald aan de hand van de slotprijzen van elke handelsdag. Het gemiddelde hiervan wordt uw prijs voor de maand februari.

Tracker
Multiclick

Multiclick: maximale invloed op uw gasprijs

Afhankelijk van het type Multiclick product kunt u maanden, kwartalen of jaren vastzetten op een door u te bepalen moment. Alle volumes moeten worden vastgezet voor aanvang van het leveringsjaar zodat u weet welke prijs u betaalt.

Multiclick
Optimum

Optimum: flexibiliteit en vrijheid

U kunt maandelijks bepalen hoeveel volume u afneemt. Wanneer u meer of minder gas verbruikt kunt u dit bij ons in- of verkopen. Ook heeft u de keuze bij stijgende prijzen uw prijs vast te zetten voor de resterende looptijd van het contract, hiermee krijgt u de zekerheid van een vast prijs.

Optimum

Hulp nodig?

Wij adviseren u graag over de verschillende producten. Neem contact met ons op.