Man Analyseren Grafieken Kantoor AS 305152488

Actueel

Tegemoetkoming overheid 2022

 

Tegemoetkoming € 190 november en december 2022

Om u in 2022 al te helpen met het verlagen van uw energierekening, ontvangt u zowel in november als in december 2022 een tegemoetkoming van € 190 van de overheid.
Het termijnbedrag van november en december wordt in rekening gebracht zoals u dat van ons gewend bent. Wanneer er verder geen openstaande vorderingen zijn, ontvangt u dit bedrag op het bij ons bekende bankrekeningnummer. Zijn er wel openstaande bedragen, dan wordt het eerst daarmee verrekend.

Voor meer informatie over deze regeling, of over de laatst actuele zaken rondom het prijsplafond wat per 01-01-2023 in werking treedt, zie de site van de Rijksoverheid.

 


Het laatste nieuws over TotalEnergies Power & Gas Nederland

TotalEnergies wil een leidende speler zijn in de energietransitie. De rol als breed energiebedrijf is dan ook om te blijven opereren in overeenstemming met het Akkoord van Parijs, om samen met de samenleving als geheel CO2-neutraliteit te bereiken in alle wereldwijde activiteiten in 2050.

In Nederland is TotalEnergies aanwezig met meerdere bedrijven die met hun activiteiten bijdragen aan deze ambitie. TotalEnergies Power & Gas Nederland is een van deze bedrijven en levert sinds 2013 stroom en gas aan zakelijke klanten. Een strategische evaluatie heeft uitgewezen dat het perspectief van deze activiteiten onvoldoende is. Daarom is besloten is om deze uit te faseren. Klanten blijven verzekerd van levering, er worden echter geen nieuwe contracten meer afgesloten.

Deze beslissing staat volledig los van de overige TotalEnergies activiteiten in Nederland, waaronder de marketing, distributie en verkoop van brandstoffen, smeermiddelen, tankkaarten en nieuwe energieën, zoals de exploitatie van een EV-laadinfrastructuur en duurzame CNG/LNG- en H2-oplossingen.

In verband met de groeiambities in Nederland is de verwachting dat veel van de betrokken medewerkers van TotalEnergies Power & Gas Nederland hun carrière binnen TotalEnergies kunnen voortzetten.