Man Analyseren Grafieken Kantoor AS 305152488

Actueel

Lees hier actuele berichten over de TotalEnergies en de energiemarkt.

 

Het laatste nieuws

 

TotalEnergies Windmolens

Update over TotalEnergies Power & Gas

Het laaste nieuws over TotalEnergies Power & Gas in Nederland
Lees meer
Josh Appel Netpasr Bmq Unsplash

Energietarieven 2022

Vanaf 1 januari 2022 veranderen de tarieven voor energie. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor u op een rij.
Lees het artikel
TotalEnergies windenergie

De highlights van 2021

De belangrijkste informatie over verduurzamen, besparen en subsidies op een rij. Zo kunt u goed voorbereid het nieuwe jaar in.
De highlights van 2021
Windmolens tussen de wolken

Onderweg naar klimaatneutraliteit

De wereld verandert en TotalEnergies verandert mee. De ambitie is om een wereldspeler te worden in de energietransitie en in 2050 klimaatneutraal te zijn. Ook TotalEnergies Power & Gas verandert mee. Lees meer over de doelstellingen.
Onderweg naar klimaatneutraliteit
MKB Header 4

Nieuwe subsidie voor MKB-ondernemingen: voordelig energie-advies

Sinds begin oktober is er een nieuwe subsidie waarmee u voordeliger energie-advies kunt aanvragen. Hiermee krijgt u inzicht in de energiebesparingsmogelijkheden van uw bedrijf. Meer weten?
Lees verder
Miljoenennota

Miljoenennota 2021

Duurzaamheid staat, ook bij een demissionair kabinet, hoog op de agenda. Is het voor uw bedrijf in 2022 interessant om te investeren in zonnepanelen of elektrisch rijden? Wij geven u graag advies.
Lees het artikel
Totalenergieslogo3

Total wordt TotalEnergies

Op de gewone en buitengewone aandeelhoudersvergadering hebben de aandeelhouders vandaag, bijna unaniem, hun goedkeuring gegeven aan een resolutie om de naam van de onderneming te wijzigen van Total in TotalEnergies. Hiermee wordt de strategische omvorming tot een brede energieonderneming verankerd in haar identiteit. Tegelijk met deze naamsverandering neemt TotalEnergies een nieuwe visuele identiteit aan.
Lees het persbericht
Martin Sanchez Vsicyd4c4a Unsplash

De effecten van de coronacrisis op de energiemarkt

De wereldwijde effecten van het coronavirus voelen we nog steeds. We willen de zorginstellingen niet overbelasten, de horeca open houden en de beurs stabiel houden. Werkend Nederland gaat weer iets meer naar kantoor en met alle maatregelen kunnen kleine evenementen, winkels en bijeenkomsten weer doorgaan.
Lees het artikel
Mensen Overleg Zonsondergang Kantoor AS 191902931

Webinar Slimmer Energie Inkopen

Doet u de energie-inkoop voor uw bedrijf en wilt u weten hoe u efficiënter kunt inkopen? Of overweegt u om zelf uw energie te gaan inkopen? Dan is het belangrijk om te weten welke inkoopstrategie bij u past. In dit webinar leggen we uit hoe u efficiënt energie kunt inkopen.
Kijk het webinar terug
Total Nr 19 111041 Windmolens

Highlights Webinar Slimmer Energie Inkopen

Ons webinar over slim energie inkopen gemist? Lees hier de highlights uit het webinar en lees over de laatste ontwikkelingen op energiegebied.
Lees meer
Karsten Wurth 0W Uta0xz7w Unsplash

NTA 8800: Nieuw energielabel voor gebouwen

Vanaf 1 januari 2021 moeten gebouwen voldoen aan een nieuwe bepalingsmethode. De methode is geschikt voor alle gebouwen en sluit aan bij de trias energetica: het beperken van het energiegebruik, zoveel mogelijk hernieuwbare energie en efficiënt benutten van fossiele energie.
Bekijk wat er verandert

Uw sector

TotalEnergies Power & Gas Nederland B.V. heeft kennis over 4 grote sectoren.